Kemungkinan Besar Menentang anda semakin anda Menang dalam Perjudian dalam talian

Kemungkinan kad kegemaran saya untuk menang adalah fakta kehidupan. Ia hanya berdasarkan kebarangkalian dan tidak boleh dipertikaikan secara statistik. Ingin menjadi pemenang? Walaupun psikologi poker, nasib dan bercerita boleh membantu, kemungkinan menguasai apabila digunakan dengan betul. Semakin rendah kemungkinan menentang anda, semakin besar peluang anda untuk menang.

Berikut ialah kemungkinan kad kegemaran saya, berdasarkan kemungkinan besar anda akan menghadapi situasi ini. Lebih daripada segala-galanya, cara anda menggunakan peluang ini akan menentukan keputusan anda apabila anda bermain poker. Kami memanggil ini “kemungkinan kad” kami. Itulah kemungkinan – dibulatkan untuk menyambung (mudah-mudahan) ke tangan terbaik kerana selebihnya kad diuruskan menghadap ke bawah di papan.

Dengan kemungkinan itu, periuk pelbagai hala (tiga atau lebih lawan kekal di tangan) adalah yang terbaik; kemudian, jika anda membina set anda, anda boleh membina – dan memenangi – periuk bersaiz baik.

• Dengan tidak berpasangan dalam kemungkinan lubang melawan pasangan pada kegagalan: 2-berbanding-1. Ingat, ini terpakai kepada semua orang di meja anda. Itulah sebabnya pembayaran dengan kad tinggi bermula.

• Bermula dengan sepasang poket, kemungkinan untuk menangkap set pada kegagalan: 8-berbanding-1.

• Bermula dengan dua kad yang sepadan di dalam lubang, kemungkinan untuk menjatuhkan dua lagi kad dari tangan itu: 8-berbanding-1. Adalah lebih baik jika anda mempunyai Ace, King atau Queen yang sesuai di dalam lubang, sekiranya pemain lain juga mempunyai dua sut yang sama. Kad kecil yang sesuai biasanya harus dilipat.

https://mega888online.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *